WehoPex

Tuoteluettelo

WehoPEX-tuoteluettelo

WehoPEX-tuoteluettelo

WehoSani

WehoSani-putket on tarkoitettu käyttövesiputkiksi kylmälle ja lämpimälle käyttövedelle. WehoSaniputket valmistetaan ristisilloitetusta polyeteenistä (PE-Xa).

WehoRadi

WehoRadi-putket on tarkoitettu käytettäviksi lämmönsiirtoputkistoissa kuten esim. radiaattori-putkistoina. WehoRadi-putket valmistetaan ristisilloitetusta polyeteenistä (PE-Xa) ja ne on happidiffuusiosuojattu.

WehoFloor

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä on rakennettu laadukkaista komponenteista. Järjestelmä suunnitellaan ja mitoitetaan projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmässä käytetään luotettavaa happidiffuusiosuojattua lattialämmitysputkea.

WehoPress

WehoPress-komposiittiputkijärjestelmän käyttö-alueita ovat lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesi-sovellukset. Järjestelmä koostuu puristettavista liittimistä ja komposiittiputkesta, jonka rakenne koostuu PE-X- ja alumiinikerroksista. Rakenteensa ansiosta putki on helppo asentaa sekä työstää ja se pysyy suorana myös pinta-asennuksissa. Järjestelmälle on myönnetty järjestelmätyyppi-hyväksyntä käyttövedelle. Kaikkien yhteiden ja liittimien vedenkoskettamat osat ovat sinkkikadon kestäviä.

 

WehoFloor-lattialämmitysputket

WehoFloor-lattialämmitysputket vaikuttavat merkittävästi koko järjestelmän toimivuuteen ja pitkäaikaiskestävyyteen. WehoFloor-järjestelmässä käytettävät lattialämmitysputket on valmistettu happidiffuusiosuojatusta muoviputkesta.

PE-materiaalilla voidaan varmistua että lattialämmitysputket kestävät talon koko elinkaaren ajan.

Muoviputkilla on vuosikymmenien käyttökokemus

Lattialämmitysjärjestelmissä on jo vuosikymmenet käytetty muoviputkia. Lattialämmtysjärjestelmässä käytetään happidiffuusiosuojattuja muoviputkia. Happidiffuusiosuojan tehtävänä on estää hapen imeytyminen putken seinämän läpi lämmitysjärjestelmään.

Wehofloor lattialämmitysputket on rakenteeltaan 5-kerroksinen eli happidiffuusiokerros on putken seinämän sisällä. Ylin suojakerros suojaa happikalvon rakennetta naarmuilta ja kolhuilta sekä minimoi lämmönluovutuslevy -ratkaisuissa lämpölaajenemisesta aiheutuvat ääneet. Putken materiaali ja tyyppi on PE-RT tyyppi II, 5-kerrosputki sekä väri on luonnonvalkoinen.

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmässä käytetään 16 ja 20 mm:n putkikokoja. Putkikoko määritetään käyttötarkoituksen mukaan.

Tarvittaessa WehoFloor-järjestelmä voidaan toteuttaa myös WehoPress-komposiittiputkilla.