WehoPex

WehoFloor soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin

WehoFloor-lattialämmitys voidaan asentaa lähes kaikentyyppisiin lattiarakenteisiin. Lämmön luovutuksen kannalta ihanteellinen lattiarakenne on betonilaatta tai muu valamalla toteutettu lattia, mutta lämmönluovutuslevyillä tai kipsilevyrakenteilla toteutettu puuraken-teinen lattia on myös toimiva vaihtoehto.

 

Lattialämmitys sopii betoni- ja puulattiaan

WehoFloor-järjestelmän tuotteilla voidaan lattia-lämmitys asentaa lähes kaikentyyppisiin lattiarakenteisiin.

Perinteinen betonilattia luovuttaa lämmön vaivat-tomasti huonetilaan ja lämpö jakaantuu tasaisesti koko lattiapinta-alalle.

Katso betonilattiarakenne

 

Lämmönluovutuslevyratkaisulla puurakenteisessa lattiassa saadaan aikaan matala lattiakorkeus ja putkiston asennus käy helposti. Levyn tehtävänä on siirtää lämpö putkesta tasaisesti laajalle alalle lattiaan.

Katso puulattiarakenne

 

Kipsi- tai muilla vastaavilla tasoitevalulattioilla saadaan aikaan kevyt, itsestään tasottuva lattia, jossa on betonilattian varaava ja hyvin lämpöä luovuttama ominaisuus.

Katso tasoitelattiarakenne

Lattian pintamateriaali on vapaasti valittavissa

Lattian pintamateriaaleiksi voidaan valita lähes kaikki vaihtoehdot muovimatosta lankkulattiaan. Parhaiten lattialämmitys toimii kivipintaisten pintamateriaalien kanssa, koska parketti- ja lankkulattia eristävät jonkun verran lämmön siirtymistä.

WehoFloor-suunnitelman mitoituksessa otetaan huomioon lattian pintamateriaalin vaatimat olosuhteet ja rajoitukset, joilla varmistetaan ettei lattiamateriaali-toimittajan asettamia lattian pintalämpötiloja ylitetä missään olosuhteissa.