WehoPex

WehoFloor-termostaatilla lämpötilan säätö vaivatonta

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmällä varustetussa talossa lattian pinta tuntuu aina sopivan lämpöiseltä pintamateriaalista riippumatta. Eri huoneiden lämpötiloja voidaan säätää yksilöllisesti. Elektronisten huonetermostaattien avulla huonekohtainen lämpötilan säätö on erittäin helppoa.

Lämpötilan säätö vaivatonta

WehoFloor-huonetermostaatit suunnitellaan kaikkiin asuinhuoneisiin. Tämän ansiosta eri huoneiden lämpötiloja voidaan säätää yksilöllisesti termostaattien avulla.

WehoFloor-termostaatteja on erilaisiin käyttösovelluksiin. Valikoimassa ovat johdolliset vaihtoehdot 24 V ja 230 V sekä johdottomat eli ns. langattomat termostaatit.

Langattomassa järjestelmässä on ohjelmoitava ajastin, jolla voidaan tarvittaessa ohjata huonelämpötiloja ajan tai päivämäärän mukaan. Langaton järjestelmä soveltuu erinomaisesti myös saneerauskohteisiin.

Lattia-anturilla lämmin lattia myös takkahuoneessa

Kun lattiassa halutaan ylläpitää tiettyä minimi- ja/tai maksimilämpötilaa, on perusteltua käyttää lattia-anturilla varustettua huonetermostaattia. Tällöin lattian pintalämpötila ei riipu huonelämpötilasta.

Takkahuoneet ja muut klinkkerillä pinnoitetut tilat ovat hyviä esimerkkejä tiloista, missä lattia-anturilla varustettu termostaatti tuo lisämukavuutta.

Kytkentäkotelo helpottaa asen-nusta ja selkeyttää seurantaa

Kaikkiin termostaattityyppeihin on saatavissa kytkentäkotelot termostaattikaapelien ja toimilaitteiden kytkemisen helpotamiseksi. Kytkentäkotelo helpottaa ja selkeyttää myös lattialämmityksen toiminnan seurantaa.

Lisätietoja termostaattien toiminnasta ja ominaisuuksista