WehoPex

Tuoteluettelo

WehoPEX-tuoteluettelo

WehoPEX-tuoteluettelo

WehoSani

WehoSani-putket on tarkoitettu käyttövesiputkiksi kylmälle ja lämpimälle käyttövedelle. WehoSaniputket valmistetaan ristisilloitetusta polyeteenistä (PE-Xa).

WehoRadi

WehoRadi-putket on tarkoitettu käytettäviksi lämmönsiirtoputkistoissa kuten esim. radiaattori-putkistoina. WehoRadi-putket valmistetaan ristisilloitetusta polyeteenistä (PE-Xa) ja ne on happidiffuusiosuojattu.

WehoFloor

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä on rakennettu laadukkaista komponenteista. Järjestelmä suunnitellaan ja mitoitetaan projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmässä käytetään luotettavaa happidiffuusiosuojattua lattialämmitysputkea.

WehoPress

WehoPress-komposiittiputkijärjestelmän käyttö-alueita ovat lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesi-sovellukset. Järjestelmä koostuu puristettavista liittimistä ja komposiittiputkesta, jonka rakenne koostuu PE-X- ja alumiinikerroksista. Rakenteensa ansiosta putki on helppo asentaa sekä työstää ja se pysyy suorana myös pinta-asennuksissa. Järjestelmälle on myönnetty järjestelmätyyppi-hyväksyntä käyttövedelle. Kaikkien yhteiden ja liittimien vedenkoskettamat osat ovat sinkkikadon kestäviä.