WehoPex

WehoFloor – suunniteltu suomalaisiin koteihin

Lämpö tekee taloista suomalaisille perheille kodin. Kun valitset energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän kodin lämmöntuottoon, mieti tarkkaan myös lämmönjaon toimintaa ja ominaisuuksia.

WehoFloor-lattialämmitystä suunniteltaessa otamme huomioon kaikkien huonetilojen tarvitseman lämmön, käyttötarkoituksen ja lattioiden pintamateriaalin. Tarjoamme lämmitysjärjestelmän, joka tuottaa mukavuutta ja kodin lämpöä kaikkina vuodenaikoina.

Yksinkertainen ja toimintavarma

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä on toimintaperiaatteeltaan yksinkertainen ja toimintavarma. Matalalämpöinen vesi kiertää putkistossa luovuttaen lämpöä lattiarakenteen kautta huonetilaan. Näin koko lattiapinta-ala toimii lämpöä varastoivana ja luovuttavana elementtinä, jolloin lämpö jakaantuu mahdollisimman tasaisesti.

Lämmönlähde vaihdettavissa

Lämmitysmuotona WehoFloor-lattialämmitys-järjestelmän kanssa voidaan valita perinteisen öljyn, sähkön, kaukolämmön tai puun ohella myös aurinkopaneeleilla tai maalämpöpumpulla tuotettu lämpöenergia. Energiamuodon vaihto myöhemmin on myös mahdollista.

Asumismukavuutta ja säästöä energiakustannuksiin

Jalkapohja on ihmisen paras termostaatti ja lämmöntunteen tuoja. Lämpö nousee tasaisesti koko lattiapinta-alalta, jolloin ilma ei kierrä eikä synny vedon tunnetta.

Tasaisen lämmönjaon ansiosta huonelämpötilaa voidaan laskea jopa kaksi astetta asumisviihtyvyyden kuitenkaan kärsimättä. Lämmityskustannukset laskevat tällöin jopa 10%. Kovimmilla pakkasillakin menovesi on enimmillään n. 40° C.