WehoPex

Käyttövesi- ja lämmitysputket

WehoSani-käyttövesiputket ja WehoRadi-lämmitysputket ovat PE-Xa-putkia. Ne valmistetaan ristisillottamalla polyeteeniraaka-aine putki-tuotannossa. Menetelmä vahvistaa putken ominaisuuksia. Lämmitysputket varustetaan lisäksi suojakerroksella hapen läpäisyä eli diffuusiota vastaan. PEX-putkia on valmistettu yli 40 vuotta, joten niiden edut tunnetaan: sujuva asennus, pienet lämpö- ja painehäviöt, ensiluokkainen vedenlaatu ja erinomainen kestävyys.

WehoSani ja WehoRadi - parasta A-luokkaa

WehoSani-putket on tarkoitettu kiinteistöjen kylmän ja lämpimän käyttöveden jakeluun. WehoSani-putki on merkinnältään PE-Xa, jossa putken ristisilloitusaste on paras mahdollinen ja rakenne lajinsa vahvin. Valmistusmenetelmän ansiosta putki kestöö erinomaisesti korkeaa lämpötilaa, painetta sekä mekaanisia rasituksia.

Kylmä- ja lämminvesiputket piiloasennetaan suojaputkessa alapohjan eristeisiin, väliseiniin tai yläpohjaan. Eristekerroksessa putket asennetaan riittävän etäälle toisistaan. Asennus käy helposti ilman jatkoksia ja putkia on helppo taivuttaa.

WehoRadi-putket ovat ristisilloitettua polyeteeniä, merkinnältään PE-Xa ja niissä on happidiffuusiosuojaus. Happi ei vahingoita putkia, mutta saattaa aiheuttaa korroosiota muulle järjestelmälle. Putket on tarkoitettu lämmönsiirtoon lämpöjohtoverkoissa sekä lattialämmitysjärjestelmissä. Helposti taipuvan WehoRadin asennus käy vaivattomasti.

WehoSani-tuoteseloste
WehoSani-tuotehyväksyntä
WehoRadi-tuoteseloste
WehoPex-tuoteluettelo